BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Slippartij van bestelwagen te Rekkem, inzittenden ongedeerd

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdagavond rukten de hulpdiensten uit naar de expresweg N58 in Rekkem voor een verkeersongeval.  Een bestelwagen had er net de afrit van de E17 genomen om richting Lauwe-Rekkem te rijden, toen hij op de uitvoegstrook aan het slippen ging op het natte wegdek.  De bestelwagen tolde om zijn as en kwam met de achterzijde tegen de vangrails terecht.  De bestuurder kwam er met de schrik vanaf.  De bestelwagen liep zware schade op en moest getakeld worden.  Door het ongeval bleef de afrit een tijdlang afgesloten voor het verkeer die de snelweg verliet en richting Lauwe-Rekkem wou rijden. Na het takelen van de gehavende bestelwagen maakte de brandweer het wegdek terug proper.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 november 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de