BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Xander De Rycke klaar voor XDR15 special in Lotto Arena

Xander De Rycke Op 27 november viert Xander De Rycke vijftien jaar carrière in de Lotto Arena. XDR15 wordt een éénmalige special met het beste uit 12 zaalshows, van 2006 tot vandaag. Een show gevuld met de fan favorites dus, maar De Rycke schreef ook nieuw materiaal bij elkaar. De carrière van Xander De Rycke is er vooral eentje van gigantische creatieve output. Het voorbije jaar alleen schreef hij een Covid 19-editie van Houdt het voor bekeken, releasete hij zijn Uitgerust & Immuun special op Streamz, stampte hij een nieuwe, en meteen succesvolle, podcast ‘Ben je nog aan het kijken’, uit de grond en blies hij nieuw leven in de cult classic Mosselen om Half Twee. De Rycke sluit dit feestelijke jaar op 27 november af met een exclusieve special in Lotto Arena: XDR15. Het wordt een trip down memory lane voor wie Xander al een tijdje volgt. Maar ook de nieuwe generatie fans, die de shows online ontdekten maar nooit live zagen, krijgen deze avond de kans om de ultieme fan favorites nog één keer live op een podium te zien. Bovendien brengt Xander op deze avond, naast het beste uit alle shows, ook gloednieuw materiaal.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 november 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving