BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto botst tegen elektriciteitspaal

Auto botst tegen elektriciteitspaal
Foto: FVL
Op Kerstmis reed een 49-jarige bestuurster met haar voertuig, een Audio A4, in de gracht. Het ongeval gebeurde in de Hogestraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark. De vrouw zelf is woonachtig in Koekelare. Bij het ongeval werd ook een elektriciteitspaal geraakt die dreigde om te vallen. Het voertuig kwam tot stilstand op de oprit van de nabijgelegen woning. Brandweer Westhoek en ziekenwagen kwamen ter plaatse. De bestuurder was erg geschrokken, maar bleek uiteindelijk niet gewond. Politiezone Polder deed de nodige vaststellingen en nutsmaatschappij Fluvius werd opgeroepen om de elektriciteitspaal te vervangen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal