BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen gaat van snelweg A19 af en duikt struikgewas in

Bestelwagen gaat van snelweg A19 af en duikt struikgewas in
Foto: NDZ
Vrijdagavond is op de A19 ter hoogte van Bissegem een bestelwagen van de snelweg afgegaan. De bestuurder raakte op het eerste zicht niet gewond, maar een ambulance bracht hem uit voorzorg naar het ziekenhuis voor een check-up. Het ongeval gebeurde vrijdagavond iets voor halfnegen, toen de bestelwagen uit de richting van Menen kwam en de A19 volgde richting de R8 buitenring. Om onbekende reden verloor de bestuurder ter hoogte van Bissegem de controle over het stuur, knalde tegen een verkeersbord rechts van de snelweg en dook daarna het struikgewas in, om uiteindelijk metersdiep tot stilstand te komen in een gracht. Omdat gevreesd werd voor geknelden inzittenden, werden brandweer, ziekenwagen en een MUG-team ter plaatse gestuurd, maar bij hun aankomst was de bestuurster reeds op eigen kracht uit het voertuig geklauterd. Door het ongeval was een tijdlang slechts 1 rijstrook vrij voor het verkeer richting Kortrijk, maar dit veroorzaakte weinig verkeershinder. Een uurtje later was de snelweg terug volledig vrij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen

Herdenking kettingbotsing A19

Foto: FVL ZONNEBEKE – 10 jaar geleden, namelijk op 3 december 2013, vond er een kettingbotsing plaats als gevolg van een dichte mist op de