BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand verwoest alleenstaande woning te Tiegem, bewoonster kan ontkomen

Foto NDZ
Foto NDZ
In de Bergstraat in Tiegem (Anzegem) is tijdens de nacht van zaterdag op zondag een alleenstaande woning in vlammen opgegaan.  De kranige bewoonster (75) werd gelukkig net op tijd wakker en kon aan de vlammenzee ontsnappen. De vrouw werd even opgevangen bij de buren en werd daarna uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht.
Foto NDZ
Foto NDZ
Het vuur in de vrijstaande woning op de hoek van de Bergstraat en Heinsdal brak uit rond kwart na twee en greep snel om zich heen. Toen de brandweer uit Avelgem en Kluisbergen (Oost-Vlaanderen) aankwam sloegen de vlammen reeds uit de veranda en de achterzijde van de eerste verdieping.  Het duurde even voor de brandweer het vuur onder controle had, daarna moest nog verschillende uren worden nageblust.  De fraaie alleenstaande woning is door de brand compleet verwoest, tijdens de bluswerken stortte ook een deel van het dak in.  De oorzaak van de brand was zondagmorgen niet meteen duidelijk en werd nog onderzocht, maar mogelijks ligt een elektrisch deken aan de oorzaak van de brand.
Foto NDZ
Foto NDZ
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te