BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Met deze gadgets scoor je bij familie en vrienden

Huawei De feestdagen naderen. Zoals gewoonlijk staan hightechcadeaus helemaal bovenaan de lijst van beste cadeau-ideeën. Ze vergemakkelijken niet alleen ons dagdagelijks leven maar helpen ook om nog efficiënter van thuis uit te werken. Een draadloze koptelefoon? Een smartwatch? Een verbonden armband? De ultieme multi-purpose of gaming desktop monitor? Genoeg keuze! 8 high-tech geschenken waarmee je in 2022 helemaal mee bent met de laatste technologische gadgets. HUAWEI BAND 6 Huawei Band 6 is de nieuwste verbonden polsband die jegezondheid en fitness dagelijks opvolgt. Met een FullView AMOLED display en twee weken batterijduuris de Huawei Band 6 niet enkel een fashion statement voor rond je pols maar houdt hij bovendien ook je gezondheid in de gaten. Het biedt een continueen nauwkeurige real-time monitoring van hartslag, zuurstofverzadiging, slaap, stress en menstruatiecyclus.Daarnaastword je ook gewaarschuwd wanneer je hartslag in rust te hoog of te laag is.De Huawei Band 6 is verkrijgbaar in Graphite Black, Amber Sunrise, Sakura Pink en Forest Green, passend bij elke stijl en outfit. HUAWEI WATCH GT 2 (Pro) – Twee weken batterijduur De Huawei Watch GT 2 Pro biedt tot twee weken batterijduur, een draadloos oplaadfunctie, meer dan 100 trainingsmodussen, waaronder skiën, langlaufen, snowboarden, en innovatieve functies voor het opslaan van trainingsgegevens. Ideaal om de sportsessies die horen bij de goede voornemens van 2022 in realtime te meten en analyseren! HUAWEI WATCH 3 en WATCH 3 Pro – De ultieme smartwatch-serie De Huawei Watch 3 en Watch 3 Pro maken deel uit van de nieuwste generatie verbonden horlogesvan Huawei. Naast de professionele gezondheids- en fitnesstrackingfuncties van Huawei’s wearables en de ultralange batterijlevensduur, bevat de smartwatch voor het eerst een zeer nauwkeurige temperatuursensor om de huidtemperatuur te detecteren. Dankzij nieuwe functies zoals handwasdetectie en valdetectie zullen de nieuwe smartwatches gebruikers helpen hun workoutvoortgang en gezondheid te volgen. Je eigen personal trainer rond je pols. Huawei FreeBuds Pro – Een revolutionaire geluidservaring Op zoek naar de perfecte partner voor het einde van het jaar? Wat dacht je van ’s werelds eerste draadloze stereohoofdtelefoon met intelligente dynamische ruisonderdrukking? Met de Huawei FreeBuds Pro luister je naar al je favoriete kerstjingles in uitstekende kwaliteit. Dankzij de actieve ruisonderdrukking (ANC) wordtalle ongewenste omgevingsgeluidgeminimaliseerd tot 40 dB, zodat je tijdens de feestdagen ongestoord kanbellen met je dierbaren. HUAWEI FreeBuds 4i – Een unieke audio-ervaring voor een spotprijs HUAWEI FreeBuds 4i, de nieuwe toevoeging aan de HUAWEI FreeBuds-serie: aangename ANC (Active Noise Cancellation), een indrukwekkende batterijlevensduur en kristalhelder geluid. Dankzij de oplaadhouder bieden ze tot 22 uur luistertijd of 14 uur spraakgesprekken.Nooit meer onderbrekingen tijdens je gesprekken door een te lage batterij! HUAWEI FreeBuds 4 – De benchmark luisterervaring De Huawei Freebuds 4 zijn de nieuwkomers in de Huawei Freebuds serie. Dankzij de ANC 2.01-technologie, het lichtgewicht ontwerp, de geluidskwaliteit met hoge resolutie en de intelligente audio-connectiviteit, bieden de HUAWEI FreeBuds 4 niet alleen een uitstekende audiokwaliteit, maar geven ze je ervaring ook een nieuwedimensie. Het zijn de allereerste open-fit oortelefoons die gebruik maken van Adaptive Ear Matching (AEM) technologie. Dankzij deze technologie detecteren ze automatisch de vorm van het oor van de gebruiker en zijn luistergewoonten om het audio-effect op intelligente wijze te optimaliseren. HUAWEI MateView – Voor de designliefhebber De HUAWEI MateView is een bijna-draadloos, true-colour beeldscherm dat een breed scala aan slimme functies ondersteunt. Danzkij het grote 4K+ Ultra-HD scherm en ongekende connectiviteitsopties is hij klaar om de categorie van de volgende generatie slimme schermen te herdefiniëren. Niet voor niets won Huawei met de MateView een Red Dot Award.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 december 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws