BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Henk Rijckaert in première met nieuwe comedyshow ‘Influencer’

Henk Rijckaert Na het succes van zijn vorige voorstelling ‘Maker’, trekt Henk Rijckaert op tournee met een nieuwe stand-up comedyvoorstelling. ‘Influencer’ gaat op 27 januari 2022 in première in Schouwburg NTG in Gent. Influencer Waar ‘Maker’ zich vooral afspeelde in het werkkot en in de maker community, werpt Rijckaert zijn blik nu richting de online wereld, waar influencers koning te rijk zijn. Over reclameslogans die gebakken zitten in ons geheugen (Sleepworld, uw slaap …), over nieuwe hypes en hoe die geoptimaliseerd kunnen worden. En vooral, over hoe Henk zelf in het Influencer-leven staat. Mensen die mij al een tijdje volgen, weten het. Ik ben niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook, … Ik ben aanwezig! Ik sta dan ook dagelijks met al mijn volgers in contact. Die hechte band maakt van mij een influencer. Ik heb invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet ik voorzichtig omgaan. Ik weet dat er collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden, zonder ook maar even na te denken. Dat doe ik niet. Ik sta voor kwaliteit. Als ik iets aanraad, dan mag je zeker zijn dat het goed is. Wat zeg ik, dat het het beste is! Daarom kan ik maar één ding zeggen: KOOP TICKETS VOOR INFLUENCER! — Henk Rijckaert — Influencer gaat op 27 januari 2022 in première in Schouwburg NTG in Gent. Voor tickets kan je terecht op www.henkrijckaert.be — Volg de Koterij op het YouTube-kanaal van Henk of via www.koterij.be — De tweede editie van Maker Faire Gent staat gepland op 29 & 30 april en 1 mei 2022. Alle info en tickets via www.makerfairegent.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 december 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws