BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Imea Denooze en Sebe Bueremans spelen de hoofdrollen in Ketnet Musical: De Finale

Ketnet Musical Tijdens de finaleshow van Ketnet Musical vanmorgen op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical: De Finale. In de spannende finaleshow van Ketnet Musical, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper, beslisten Ketnet Musical-juryleden Tijl Dauwe, Charlotte Leysen, Redouan ‘Redo’ Ait Chitt en Francisco Schuster wie de sprekende hoofdrollen Fenne en Louis zullen spelen in Ketnet Musical: De Finale. Voor elke rol waren er nog twee kandidaten in de running, die tijdens het bootcamp werden geselecteerd en klaargestoomd voor de finale. Voor de rol van musicalactrice Fenne namen Imea Denooze en Linah Bertels het tegen elkaar op. Lucas Geldof en Sebe Bueremans streden voor de rol van de jonge koning Louis. De kandidaten werden beoordeeld op basis van de prestaties die ze leveren in musical-scènes. Na rijp beraad koos de jury voor Imea en Sebe als Fenne en Louis. Zij zullen vanaf maart schitteren in de allerlaatste Ketnet Musical samen met de 22 anderen kindercastleden, Sean Dhondt en Gloria Monserez. et verhaal In Ketnet Musical: De Finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. De jonge Koning Louis is ontvoerd! Hoflakei Jeroom (gespeeld door Sean Dhondt) ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen? Ketnet Musical: De Finale Op zondag 13 maart is de première van Ketnet Musical: De Finale in het Plopsa Theater in De Panne. Hierna volgen zaalshows in het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole in Gent. Ketnet Musical is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100. Meer info via ketnetmusical.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 december 2021
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws