BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Knokke-Heist verwelkomt Disney+ op het Heldenplein tijdens eindejaarsperiode

Disney Vanaf 10 december tot en met 9 januari 2022 kunnen gezinnen, vrienden, partners, kleinkinderen en pubers terecht op het Heldenplein in Knokke-Heist voor een magische ervaring.  Ontdek de allerleukste Disney+-films en -series in een gezellig en veilig kader. De locatie op het Heldenplein is opgebouwd uit 7 verschillende loges, waarin de gasten in een gezellige huiskamersetting met hun bubbel kunnen komen genieten van Disney+-films en -series. Een gezellig gezinsmoment met Home Sweet Home Alone, ga op een heroïsche date met Hawkeye, waan je met je vrienden een echte premiejager met The Book of Boba Fett of kies voor de warmste koude knuffels met Olaf Presenteert. Neem een kijkje bij het ruime aanbod en boek jouw loge op www.heldenplein.be. Knokke-Heist verwelkomt Disney+ op het Heldenplein Alle loges in het huis zijn gezellig als woonkamer ingericht en bieden plaats aan bubbels van maximaal 6 personen. De twee grootste kamers in het huis bieden plaats aan 6 personen. Er zijn ook nog 2 kamers voor 5 personen, 2 kamers voor 4 personen en eentje voor 2 personen. Bij het gebruik van de loges gelden de Covid-maatregelen die op dat moment van kracht zijn naar de richtlijnen van de overheid. Alle kamers worden na elk gebruik grondig ontsmet. Praktische info: Waar? Heldenplein 1 in Knokke-Heist Wanneer? Van 10 december 2021 tot en met 9 januari 2022 Wie? Bubbels tot 6 personen Hoe? Enkel op reservatie via de website www.heldenplein.be. Ter plaatse aanschuiven is niet mogelijk. Wat? De leukste Disney+-films en –series in een gezellige setting. Ontdek het programma via deze link: https://www.heldenplein.be/programmatie

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 december 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws