BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Schepenwissel in Kuurnse gemeenteraad

KUUR Bram Deloof - Els Verhagen Het nieuwe jaar kondigt zich in Kuurne aan met een schepenwissel.  Met ingang van 1 januari 2022 neemt Bram Deloof (N-VA) de plaats in van Johan Bossuyt (N-VA) als tweede schepen. Donderdagavond legde hij de eed af in handen van de burgemeester. Dit was noodzakelijk omdat het mandaat van schepen anders is dat het voormalig mandaat die Bram Deloof bekleedde als voorzitter van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst (BCSD). De voorzitter van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst wordt wel toegevoegd als schepen aan het schepencollege maar is geen schepen in de strikte zin van het woord. KUUR Eedaflegging Bram Deloof Els Verhagen (Groen) vervangt op haar beurt dan weer Bram Deloof als voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst vanaf 1 januari 2022.   Ook zij legde donderdagavond de eed af in handen voor de voorzitter van de OCMW-raad, Chris Delneste. Als voorzitter van het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst is zij eveneens toegevoegd schepen. ED5 D50 KUUR Eedaflegging Els Verhagen Daarnaast stonden donderdagavond nog enkele andere wissels op de agenda tijdens de Kuurnse gemeenteraad.  Zo zal Carine Debrouwere (CD&V) collega Katelijn Debruyne (CD&V) vervangen en Lawrence Bouckaert (Open VLD) vervangt André Vandenheede (Nieuw Kuurne) als lid in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst vanaf 1 januari 2022. Ook zij legden donderdagavond de eed af in handen van de voorzitter van de OCMW-raad en in aanwezigheid van de algemeen directeur. Dit gebeurde niet in openbare zitting. Het schepencollege onder burgemeester Francis BENOIT ziet er dus als volgt uit vanaf 1 januari 2022: – Willem VANWYNSBERGHE: eerste schepen – Bram DELOOF: tweede schepen; – Annelies VANDENBUSSCHE: derde schepen; – Jan DEPREZ: vierde schepen. – Els Verhagen is voorzitter BCSD en toegevoegd schepen. KUUR Eedaflegging Carine Debrouwere KUUR Eedaflegging Lawrence Bouckaert

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online