BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat uit bocht en kantelt, bestuurster kan op eigen houtje voertuig verlaten

Wagen gaat uit bocht en kantelt, bestuurster kan op eigen houtje voertuig verlaten
Foto: NDZ
Zondagmiddag is de bestuurster van een Ford Ka betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval op het EI rond Kortrijk. Het ongeval gebeurde iets na 13u toen de bestuurster vanop de E17 de oprit naar het verkeersknooppunt wou nemen, maar aan het eind van de oprit de controle over het stuur verloor en uit de bocht ging. De wagen kwam met een flinke smak tegen de betonnen stootblokken rechts van de oprit terecht. Eén stootblok werd door de impact verplaatst, een andere stootblok werd omver geduwd. Na de klap kwam de kleine wagen op zijn zijkant tot stilstand op de pechstrook. Omdat gevreesd werd voor geknelden werden brandweer, ziekenwagen en een MUG-team ter plaatse gestuurd, maar bij hun aankomst was de bestuurster al op eigen houtje uit het voertuig geklauterd. Een ambulance bracht de vrouw voor een check-up naar de spoedopname van het vlakbijgelegen AZ Groeningeziekenhuis. Door het ongeval bleef 1 van beide rijstroken van de oprit naar het EI een tijdlang afgesloten, maar dat veroorzaakte weinig hinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen