BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het album ‘New York Rhapsody’ van superpianist Lang Lang

Lang Lang Superpianist Lang Lang brengt met zijn album ‘New York Rhapsody’ een muzikale ode aan New York. De stad waar hij erg graag tijd doorbrengt. De stad ook die vele artiesten inspireerde bij het schrijven van liedjes, waar Lang Lang een selectie uit heeft gemaakt. Uiteraard staat de Rhapsody in Blue van George Gershwin op het album, dat Lang Lang met niemand minder dan Herbie Hancock opnam en Tonight uit Leonard Bernstein’s Westside Story. Maar ook recentere muziek, zoals Empire State of Mind, Moon River en het thema van Spiderman, waarvoor Lang Lang samenwerkte met andere grootheden als Madeleine Peyroux, Andra Day en Lindsey Stirling. De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van de CD ‘New York Rhapsody’ wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen 2008 mocht Lang Lang een pianoconcert brengen.  Wie ons kan vertellen waar deze Olympische Zomerspelen in 2008 plaatsvonden en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 05 februari 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online