BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het album ‘The New Abnormal’ van de Amerikaanse rockband The Strokes

The New Abnormalkopie ‘The New Abnormal’ is het zesde studioalbum van de Amerikaanse rockband The Strokes. “At the Door”, “Bad Decisions” en “Brooklyn Bridge to Chor “” werden als singles uitgebracht en werden ook fijne radiohits. Het album kreeg positieve recensies van critici. De teksten van Julian Casablancas werden fel gesmaakt. Het album won de Grammy Award voor Best Rock Album tijdens de 63e jaarlijkse Grammy Awards in 2021. De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van deze CD wegschenken aan zijn websitebezoekers. Wie ons kan vertellen in welk jaar en in welke stad de band ‘The Strokes’ werd opgericht en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 30 januari 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de albums die we mogen wegschenken!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online