BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win het studioalbum ‘Ordinary Man’ van Ozzy Osbourne

Ordinary Man ‘Ordinary Man’ is het twaalfde studioalbum van de Engelse heavy metal zanger Ozzy Osbourne. Het werd geproduced door Andrew Watt en Louis Bell met wie Ozzy voor het eerst samenwerkte. Er zat bijna tien jaar tussen dit album en zijn vorige plaat. De eerste single van het album werd “Under the Graveyard” gevolgd door “Straight to Hell”. Op de plaat staat een opvallend duet met Elton John. Het album kreeg overwegend positieve recensies, en velen beschouwden het als het beste album van Osbourne in jaren. De Belgische Radio Unie mag enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met dit studioalbum van Ozzy Osbourne.  Wie ons kan vertellen in wel jaar Ozzy Osbourne doorbrak in Amerika met zijn muziek en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 24 februari 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 december 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online