BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Lading metalen en rubber vat vuur tijdens transport

Lading metalen en rubber vat vuur tijdens transport
Foto: FVL
Maandagvoormiddag omstreeks 09.15 u merkte de bestuurder van een vrachtwagen dat zijn lading aan het branden was en plaatste zijn vrachtwagen op de pechstrook net voor de afrit Zonnebeke van de A19 richting Ieper. Brandweer Westhoek post Zonnebeke en een tankwagen van post Ieper kwamen ter plaatse om de lading te blussen. Nadat deze grotendeels was geblust werd de vrachtwagen onder begeleiding van politie en brandweer naar de firma Garwig in Ieper gereden om de lading te lossen en verder na te blussen. Tijdens de bluswerken was de rechterrijstrook afgesloten van de A19. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling die zich over beide richtingen van de A19 verspreidde.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal