BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Ook burgemeester Francis Benoit ontsnapt niet aan het coronavirus

Francis Benoit - Cor en Ona BR1 Burgemeester Francis Benoit (CD&V)  is momenteel een van de 293 Kuurnenaren die de afgelopen 7 dagen een positief corona resultaat kregen.  Afgelopen zondag probeerde de Kuurnse burgemeester via Facebook nog de kinderen meer uitleg te geven over het coronavirus en de vaccinatiecampagne voor kinderen aan de hand van een vervolgverhaal op zijn eerder verschenen boek Cor en Ona.  ‘Nu spelen Omi en Kron tikkertje met mij”, reageert Francis Benoit, “Maar het moest er ooit eens van komen.  De symptomen vallen gelukkig echter goed mee. Naast een hese stem, wat hoofdpijn en een zere keel heb ik geen  noemenswaardige problemen.  Het is ergste is nog dat ik in eenzame afzondering zit in een aparte kamer, om zo in de hoop mijn huisgenoten niet te besmetten.  Het beste medicijn zal ongetwijfeld voor de komende dagen het wat rustiger aan doen zijn.”  Twee positieve zelftests alarmeerden Francis Benoit, waarop hij contact nam met zijn dokter.  De PCR – test die werd uitgevoerd tijdens dat bezoek bleek echter ook positief.  Hoe of waar Benoit het coronavirus opliep heeft hij het raden naar.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws