BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Thibaud Despriet is Jongere van het Jaar 2021 van Kuurne

01 KUUR Jongere van het jaar 2021 BR1 Maandag 3 januari heeft de gemeente Kuurne zijn jongere van 2021 bekend gemaakt.   Sinds donderdag 30 november 14 uur  tot en met zondag 02 januari 14 uur kon de Kuurnse bevolking zich uitspreken over de jongere van het jaar.  In totaal kwamen daarvoor 1125 stemmen binnen, waarvan 808 geldig werden uitgebracht.    Voor deze editie werden  Thibaud Despriet (KSA Leiezonen), Sien Dierick (Chiro Kierewiet), Jurian Herreman ( sportieve jongere met een passie voor handbal),Birger Lemey ( oudleiding van KSA Ambroos) en Jarne Verschelde ( een van de drijvende krachten achter  “Platse doen”) genomineerd.    Met slechts 106 stemmen verschil haalde  Thibaud Despriet  (KSA Leiezonen) het van Sien Dierick (Chiro Kierewiet) en mag zich zo jongere van het jaar 2021 gaan noemen.  Thibaud (19) studeert voor Industrieel Ingenieur Informatica te Gent. Vrijwel al zijn vrije tijd gaat naar KSA Leiezonen, waar hij sinds kort leider is van de Kabouters. Hij was ook al twee jaar leider bij de Pagadders en maakt al 11 jaar als lid deel uit van KSA Leiezonen. Als hij niet met studies of KSA bezig is houdt Thibaud zich bezig met gamen.  Naast deze titel ontvangt Thibaud ook nog een partybox die hij kan delen met zijn jeugdvereniging.   In totaal verzamelde Thibaud 2733 stemmen achter zijn naam.  Alle genomineerden kregen een pakketje Ezelbier en een snoeppakket. 01 KUUR Jongere van het jaar 2021 2 BR1.jpg

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Chiro Sint-Michiel

Chiro Sint-Michiel 70 jaar jong

KUURNE – Komend weekend viert Chiro Sint-Michiel zijn 70ste verjaardag. Twee jaar geleden werd de jeugdvereniging nog uitgeroepen tot de grootste werking van West-Vlaanderen, met