BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Wagen vat vuur in Heule en brandt volledig uit

Wagen vat vuur in Heule en brand volledig uit
Foto: NDZ
Een autobrand heeft vrijdagavond even voor opschudding gezorgd langs de Guido Gezellelaan in Heule. De bestuurder van een kleine Mazda, die kort voor 18u vanuit een private weg aan de achterzijde van campus Heule van scholengroep Athena richting de Guido Gezellelaan wou rijden, merkte na slechts enkele honderden meter vlammen op onder de motorkap. De man, een Spanjaard die in de buurt werkt, stopte meteen en kon zich uit de voeten maken. Buurtbewoners die opgeschrikt werden door enkele knallen die met de brand gepaard gingen, alarmeerden intussen de brandweer. Die was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de kleine wagen volledig uitbrandde. “Ik hoorde een luide knal en trok de voordeur open om te kijken van waar deze kwam. Toen stond de wagen al in lichterlaaie. Gelukkig had de bestuurder zich toen al in veiligheid kunnen brengen”, getuigde een buurtbewoonster die vlakbij woont. Tijdens de bluswerken bleven zowel de Guido Gezellelaan als de Moorseelsestraat enige tijd afgesloten voor alle verkeer.
Wagen vat vuur in Heule en brand volledig uit
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 januari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de