BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bellewaerde ondersteunt 15-jarig bestaan van Think Pink

Bellewaerde

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Think Pink zet Bellewaerde de schouders onder de organisatie van een feestweekend tijdens het eerste weekend van oktober. ‘Think Pink’ maakt samen met de organisatie ‘Kloen’ en het Fonds ‘Vakantie voor Iedereen’ deel uit van de goede doelen die Bellewaerde structureel ondersteunt.

 

Op vrijdag 30 september zal een ‘Race for the Cure’ plaatsvinden in Bellewaerde. Op zaterdag en zondag 1 & 2 oktober ligt de focus op festiviteiten rond het 15-jarig bestaan van Think Pink. Vlaams minister-president Jan Jambon was de dag van de bekendmaking op werkbezoek in Bellewaerde. Gezien het Fonds ‘Vakantie voor Iedereen’ werd geïnitieerd door de Vlaamse Overheid als steunmaatregel in de coronaperiode, stond hij met plezier mee op de foto.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws