BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Elvis Costello & The Imposters in OLT op 26 juni

Elvis Costello Deze zomer keert de iconische Elvis Costello, samen met The Imposters, terug naar OLT Rivierenhof op 26 juni 2022 om er zijn nieuwste plaat ‘The Boy Named If’ voor te stellen. De ticketverkoop startte vorige week via greenhousetalent.com. In 2018 gaf hij nog twee glorieuze concerten vol kippenvelmomenten op OLT Rivierenhof, die in een vingerknip waren uitverkocht: Costello heeft dan ook geen introductie nodig. Hij is al meer dan veertig jaar bezig en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Elvis werkte onder meer samen met Paul McCartney, Burt Bacharach, en Allen Toussaint. Ook werd zijn werk al ettelijke keren beloond met prestigieuze awards, waaronder een BAFTA en een Edison en werd hij genomineerd voor een Grammy en een Oscar. Ondertussen blinkt Elvis ook in de ‘Rock and Roll Hall of Fame’ en in de ‘Songwriter’s Hall of Fame’. Elvis Costello begon zijn carrière op 13 jarige leeftijd. In 2022 bracht hij zijn 32ste studioalbum uit, samen met The Imposters: ‘The Boy Named If’ en viert hij de 45ste verjaardag van zijn eerste plaat: ‘My Aim Is True’. Zijn platencollectie beslaat de meest uiteenlopende genres en bondgenootschappen. In ieders geheugen staan Elvis’ legendarische songs ‘Alison’, ‘Pump It Up’ en ‘Everyday I Write The Book’ gegrift. De concerten van Costello zijn steeds energiek en catchy. Maar het is bovenal zijn stem, dat unieke timbre, die straffe uithalen waar hij zijn publiek keer op keer mee raakt. En dat zal niet anders zijn in het knusse OLT.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws