BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Louis C.K. volgende maand in Antwerpen

Louis CK

Louis C.K. kondigde zonet zijn terugkeer naar België aan. Hij treedt op in Stadsschouwburg Antwerpen op 10 maart 2022, met volledig nieuw materiaal. Tickets zijn meteen in verkoop gegaan via LiveComedy.be en Tele Ticket Service.

Louis C.K. won zes Emmy Awards en maakte meer dan tien stand-up specials, waaronder zijn meest recente Sorry (2021) en Sincerely, Louis C.K. (2020), beiden nu beschikbaar via zijn website. Eerdere specials waren onder andere Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word – Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store, and Louis C.K. 2017. Louis is de bedenker, schrijver, regisseur en ster van de Peabody Award winnende programma’s Louie en Horace and Pete. In januari 2015 werd hij de eerste comedian die Madison Square Garden drie keer uitverkocht op dezelfde tour.

Zijn laatste optreden in België dateert van 2019, toen hij een try-out speelde in La Madeleine in Brussel. Hij trad er twee keer op op één avond en beide shows waren onmiddellijk uitverkocht. Dit keer brengt hij een volledige show met uitsluitend nieuw materiaal in Antwerpen. Alle info : www.livecomedy.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving