BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Motorola volgende 3 jaar partner Pro League

Motorola Smartphoneproducent Motorola heeft een overeenkomst van 3 jaar gesloten met de Belgische Pro League en haar mediapartner Eleven Sports. Het wordt zo tot eind 2024 een officiële sponsor van het Belgische profvoetbal. De sponsoring kadert in een groter geheel waarbij Motorola zijn naamsbekendheid in België verder wil versterken.

De komende 3 jaar zal Motorola nadrukkelijk aanwezig zijn op en rond de Belgische voetbalvelden. De smartphoneproducent heeft een overeenkomst van 3 jaar gesloten met de Belgische Pro League en Eleven Sports. Motorola zal hierdoor niet alleen te zien zijn in de Belgische voetbalstadia, maar ook online en tijdens de live-uitzendingen op de Eleven Pro League-kanalen .

“We zijn enorm blij dat we ons voortaan officiële sponsor van de Pro League kunnen noemen. Voor Motorola is dit een mooie opportuniteit, en we kijken uit naar de samenwerking met de Pro League en Eleven Sports in de komende 3 jaar. Zoals in alles wat we doen, zijn we hier heel gepassioneerd over. We hopen te kunnen tonen dat we een pionier zijn op het vlak van technologie, maar ook dat we staan voor een positieve, inclusieve en innovatieve wereld”, aldus Ruben Weenink, General Manager van de Mobile Business Group van Lenovo in de Benelux.

De Pro League organiseert de populairste sportcompetitie in België. Dat biedt opportuniteiten voor bedrijven om hun producten in de etalage te zetten bij een heel breed publiek. “Motorola staat voor kwaliteit, authenticiteit en innovatie. Dat zijn waarden die wij als Pro League ook vooropstellen. We zijn dan ook bijzonder tevreden, om samen met Eleven Sports, Motorola als nieuwe partner te mogen begroeten”, zegt Leander Monbaliu, Chief Business Officer van de Pro League.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport