BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder (27) verliest evenwicht en botst tegen geparkeerde oplegger

Motorrijder (27) verliest evenwicht en botst tegen geparkeerde oplegger
Foto: FVL
Een motorrit met vrienden zaterdagnamiddag in de Iepersteenweg te Merkem, deelgemeente van Houthulst, eindigde zaterdagnamiddag in een dodelijk ongeval. Drie motorrijders hadden net een landbouwvoertuig ingehaald toen bij het terugkeren naar de rechterrijstrook de eerste motorrijder om nog onduidelijke redenen plots zijn evenwicht verloor en begon te slingeren. “Wellicht heeft de hevige wind de motorrijder verrast en is hij hierdoor zijn evenwicht verloren en beginnen slingeren, de motorrijder kwam met een harde klap even verder tegen een geparkeerde oplegger terecht die reglementair geparkeerd stond naast de weg.” Aldus Wim Merlevede, commissaris van politiezone Polder. De toegesnelde hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Er werd geen verkeersdeskundige aangesteld, omdat er geen derden bij het ongeval betrokken waren. De twee andere motards, vrienden van het slachtoffer uit de regio van Torhout, kwamen niet ten val. Ze werden, samen met de familie van het slachtoffer opgevangen door het zorgteam van PZ Polder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 februari 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen

Bewoner gewond bij nachtelijke brand

Woensdagnacht omstreeks 01u45 is brand ontstaan in een rijwoning van de Westbroekstraat te Merkem, deelgemeente van Houthulst. Brandweer Houthulst-Merkem en Brandweer Westhoek – post Diksmuide