BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

The Four Tops & The Temptations op 23 oktober in Antwerpen

Four Tops Hun label Motown, doorbrak vele culturele en sociale barrières en The Four Tops & The Temptations liepen voorop in die revolutie. Nog steeds met de originele leden Duke Fakir en Otis Williams, hebben The Temptations en The Four Tops een speciale plaats in de harten van hun Belgische fans en ze zijn verheugd om terug te keren naar ons land. I Can’t Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch), Reach Out (I’ll Be There), Standing In The Shadows Of Love, Bernadette en Walk Away Renee zijn allemaal tijdloze klassiekers van de Four Tops die weinig of geen introductie behoeven.   In navolging van hun Amerikaanse nummer 1 My Girl, pionierden The Temptations met progressieve soul en wonnen ze drie Grammy Awards. Cloud Nine, Get Ready, Psychedelic Shack, Just My Imagination (Running Away With Me) en Papa Was A Rolling Stone waren enorme hits die ze nog steeds graag spelen.   “We zijn verheugd om terug te komen naar Antwerpen “, zegt Duke Fakir. “We hebben hier altijd zo’n geweldige ontvangst van onze fans, het voelt altijd als thuis. Het maakt het zo speciaal om voor onze Belgische fans op te treden.”   “We komen al zoveel jaren naar België en hebben zulke goede herinneringen aan onze eerdere bezoeken”, voegt Otis Williams toe. “Dit zijn shows waar we altijd naar uitkijken voor onze Belgische fans.” Alle info & tickets : gracialive.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws