BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

The Lemonheads komen naar de AB in mei

Lemonheads It’s A Shame About Ray! 30 jaar na de release van hun iconische album zijn The Lemonheads klaar voor een unieke verjaardagstournee, met daarbij een Belgische datum. Aanschouw de Amerikanen live op 16 mei op het podium van Ancienne Belgique waarbij ze integraal het album uit 1992 brengen.   In 1986 vormt Evan Dando met twee schoolvrienden uit Boston een schoolband: The Lemonheads zijn geboren. Met hun typische alternatieve gitaarsound zijn ze een van de referenties van de Amerikaanse muziekscene van de jaren ’90. ‘It’s A Shame About Ray’ verschijnt in 1992 en betekent de definitieve doorbraak op het Europese vasteland. Het album geldt als een geconcentreerde explosie van pure popperfectie. Dankzij nummers als “Confetti”, “My Drug Buddy”, “Rudderless”, en “Ceiling Fan In My Spoon”, spreken The Lemonheads een steeds groter publiek aan. In België spelen ze in de mooiste zalen zoals Vooruit, Trix en dus ook Ancienne Belgique. Een charismatische frontman, ijzersterke songs en een fantastische live band als recept voor een perfecte rockavond! The Lemonheads op 16 mei in AB: mis de afspraak met de muziekgeschiedenis niet!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws