BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Tip voor een romantische valentijn: een avondje in de bioscoop!

Kinepolis romantiek   Wat als Hercule Poirot plots een klopjacht start tijdens jouw huwelijksreis? Of je ontdekt dat jouw partner niet helemaal eerlijk geweest is tijdens jullie relatie? Is de liefde sterk genoeg om deze woelige wateren te bevaren? Ontdek het deze valentijn bij Kinepolis!  Van 11 tot en met 14 februari nodigen Hercule Poirot en Jennifer Lopez enthousiaste tortelduifjes uit voor een tochtje in hun love boats. Als ware VIP’s worden jullie onthaald met een goodiebag vol lekkers. Leg jullie liefde vast op beeld in de Kinepolis photobooth en zak dan samen weg in de comfortabele Cosy Seats, omringd door heerlijke zoetigheid. En wie weet… misschien komen jullie op het scherm wel een bekende tegen! Vier valentijn bij Kinepolis en koop je tickets Je krijgt de keuze uit het kostuumdrama Death on the Nile en de romantische komedie Marry Me.  Voor het bedrag van €49,95 ontvang je twee filmtickets in onze Cosy Seats en een zeemzoet verrassingspakket. Death on the Nile Hercule Poirot’s Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.   Marry Me Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden. Wanneer Kat er enkele seconden voor de ceremonie achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek… Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuisvoelen? The Hating Game Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar, overdreven knap en humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s kledingkeuze en eigenzinnige gedrag. Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 februari 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws