BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Vredesvlag gehesen als steun voor Oekraïne op voorplein gemeentehuis Kuurne

Oorlog Oekraine Kuurne Als teken van steun en solidariteit werd vrijdagmiddag klokslag 14 uur op het plein gelegen voor het Kuurnse gemeentehuis de vredesvlag gehesen en dit naar aanleiding van de gebeurtenissen in Oekraïne.  “Als gemeentebestuur en  samen met de mondiale raad vinden we dit een belangrijk signaal”, vertellen Schepen van jeugd Willem Vanwynsberge, schepen van geluk – Noordzuid Els  Verhagen en burgemeester Francis Benoit toe, “Vanaf volgende week zal er ook een vlag van Oekraïne halfstok voor het gemeentehuis hangen. Door de grote vraag kan deze immers niet onmiddellijk geleverd worden. We wensten echter niet te wachten met onze vredesoproep.” , aldus Schepen van jeugd Willem Vanwynsberge, schepen van geluk – Noordzuid Els  Verhagen en burgemeester Francis Benoit.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online