BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bastille & IBE in Vorst Nationaal begin april

Bastille Nog een kleine maand en het is zover, dan komt Bastille eindelijk naar België. Met hun vierde album ‘Give Me The Future’ staan ze op zondag 3 april op het podium van Vorst Nationaal. En vandaag volgt er extra goed nieuws, want niemand minder dan IBE zal het voorprogramma verzorgen die dag.   Na zijn overwinning in The Voice in 2019 gaat het pijlsnel omhoog voor Ibe Wuyts aka IBE. Datzelfde jaar speelt hij op Rock Werchter en nummers “Table Of Fools”, “Control” en “Without You” (ft. Charles) zijn een instant radiosucces op zowat alle radiostations in Vlaanderen. Na twee uitverkochte AB Clubs en een gedwongen coronapauze keert IBE terug naar het podium met nieuwe nummers. De jonge Limburger is helemaal klaar om de wereld te veroveren, maar vooraleer hij dat doet speelt hij op 3 april als voorprogramma voor Bastille! Een unieke kans. TICKETS VIA LIVENATION.BE

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws