BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen neemt de vlucht na klap tegen vangrails en tuinmuur te Menen

Foto NDZ
Foto NDZ
In de scherpe bocht naar links waar de Dadizelestraat, de Volkslaan als de Guido Gezellelaan samen komen, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestelwagen betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval.  Na het ongeval sloeg de bestuurder op de vlucht, maar kon iets verderop staande gehouden worden.  Het ongeval deed zich voor iets voor 2 uur, toen de bestuurder de bocht verkeerdelijk inschatte en daardoor eerst tegen de vangrails terecht kwam om vervolgens in te rijden op de stenen tuinmuur.  Na het ongeval vervolgde de bestelwagen nog enkele honderden meters zijn weg richting de Guido Gezellelaan, waar de bestuurder plots besliste om rechtsomkeer te maken.  De man reed vervolgens via de Volkslaan richting de Bruggestraat, waar hij rechtsaf sloeg en ter hoogte van café de nieuwe prins staande kon gehouden worden door de politie.  De man kwam er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf.  Zijn bestelwagen liep zware averij op en diende getakeld te worden. De gemetselde stenen tuinmuur raakte bij het ongeval eveneens zwaar beschadigd.
Foto NDZ
Foto NDZ
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 maart 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en