BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

CAMILLE op 5 november 2022 in De Lotto Arena

Camille Gisteren werd ze verkozen tot winnaar van The Masked Singer 2022 en op 5 november 2022 om 14u staat CAMILLE als jongste Vlaamse solo artieste ooit met haar eigen show in de Lotto Arena! Nadat deze amper 20-jarige Westvlaamse samen met haar collega’s van #LikeMe tekende voor de immens populaire tv-reeks, wist ze de voorbije jaren de ene hit na de andere op haar fans af te sturen. Eerst nog samen met Regi (‘Vechter’ en ‘Vergeet De Tijd’) maar daarna bestendigde ze dit succes met ‘VUURWERK‘ en ‘DIAMANT‘. En zonder dat iemand het wist, verstopte ze zich de voorbije maanden ook onder het Miss Poes – masker bij The Masked Singer. Iedere week loofde de jury Miss Poes voor haar fenomenale zangkwaliteiten en gisteren kwam televisiekijkend Vlaanderen dan eindelijk te weten waar die gouden stem vandaan kwam…CAMILLE!

En dit is nog maar het begin: Vanaf 4 april is ze ook elke week te zien in het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek, en het staat in de sterren geschreven dat ze ook een vaste waarde zal zijn in Tien Om Te Zien, dat deze zomer terugkomt op VTM.

 

Daarnaast brengt ze midden juni ook nog eens haar eerste eigen album uit: VUURWERK, een verrassend eigentijds klinkend Nederlandstalige plaat die aanzet tot feesten en dansen maar ook ruimte biedt voor een gevoelige snaar.

 

Bovendien is ze ook nog eens genomineerd voor twee Gouden K’s (‘artiest’ en ‘song’) en voor maar liefst 3 MIA’s (‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar 2021’ met VUURWERK).

 

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door CAMILLE. Mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs.Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken op de show die ze recent aankondigde in de Lotto Arena. Op 5 november 2022 om 14u staat CAMILLE daar als jongste Vlaamse solo-artieste ooit op het podium! Info en tickets www.gracialive.be

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws