BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

De finale van Ketnet Musical is één groot feest

Ketnet Musical 2022

Vorige zondag ging in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne Ketnet Musical: De finale in première. Na 7 jaar komt hiermee een einde aan de Ketnet Musical traditie van Studio 100 en Ketnet, waarin heel wat jonge talenten werden ontdekt.

 

De 22 uitverkoren Ketnetters schitterden naast bekende namen Gloria Monserez en Sean Dhondt. Hoofdrolspelers Imea Denooze en Sebe Buermans speelden de pannen van het dak. Imea (Fenne): “Toen we vandaag na zo veel maanden voorbereiding samen op het podium stonden, voelde dat echt als een droom die uitkomt.” Sebe (Koning Louis): “Dit is een van de mooiste dagen van mijn leven. We hebben hier allemaal samen heel hard voor gewerkt. En nu staan we hier. Fantastisch!”

Ketnet Musical: De finale Met ‘Ketnet Musical’ gingen Studio 100 en Ketnet jarenlang op zoek naar jong musicaltalent. Dat leverde telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen. Na de voorstellingen in Het Proximus Theater in Plopsaland De Panne trekt het gezelschap naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent. Het verhaal In Ketnet Musical: De finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. De jonge Koning Louis is ontvoerd! Hoflakei Jeroom (gespeeld door Sean Dhondt) ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen? Ketnet Musical is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100 Tickets via ketnetmusical.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws