BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

I love the 90’s pakt uit met liveset van Clouseau

ILOVE90 Op zaterdag 14 mei 2022 smijt Trixxo Arena Hasselt the gates helemaal open voor de nieuwe editie van ‘I love the 90’s – The party’. Met live acts van nineties-iconen als 2 Unlimited, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone en Astroline, pompende sets van host/resident-DJ Ward, Cherry Moon Trax, Da Rick en Qmusic’s partyduo par excellence Dorothee Vegas & Like Maarten, belooft het sowieso al een bigger and bolder-feestje te worden, maar de organisatie zorgde voor nog stevig en toch wel onverwacht vuurwerk. Niemand minder dan Clouseau zal op 14 mei live op het ILT90’s-podium in Hasselt staan en dat met een exclusieve set op maat van de party. Met monsterhit ‘Anne’ (1989) in de tas en opvolgers als ‘Daar gaat ze’, ‘Louise’, ‘Domino’, ‘Passie’ en ‘Nobelprijs’ die eveneens de hitlijsten domineerden, ging de Clouseau-mania dan ook door het dak in de jaren 90. Het dak van de Trixxo Arena gaat er op zijn beurt op 14 mei 2022 dan weer ongetwijfeld helemaal af wanneer ‘jonge wolven’ Koen en Kris Wauters hun duivels ontbinden tijdens hun exclusieve 90’s live set en de party even omtoveren tot een groots, nostalgisch meezingfeest! “We dromen er al een tijdje van en zijn dus ontzettend blij dat we Clouseau mogen ontvangen. Het wordt niet alleen het eerste optreden van Clouseau op ‘I love the 90’s’, maar ook hun eerste in Trixxo Arena Hasselt, iets waar we samen met onze bezoekers nu al ontzettend hard naar uitkijken. Iedereen heeft na de voorbije periode zin in een goed feestje en dat is dan ook exact wat we met ‘I love the 90’s’ gaan bieden. Onze line-up beloofde al vuurwerk en met Clouseau hebben we nog een sterke en unieke extra blikvanger in Hasselt op 14 mei” zegt Kris Bloemen namens de organisatie. Koen en Kris Wauters kijken ook uit naar hun optreden op ‘I love the 90’s’: “De beelden van eerdere edities zagen er alvast indrukwekkend uit. De datum paste in onze agenda en we gaan ons echt volledig smijten. We vinden het zeker niet confronterend dat we gevraagd werden voor ILT90’s (lachen beiden), eerder een erkenning voor wat we in dat decennium gerealiseerd hebben met Clouseau. Op 25 maart komt ons nieuwe album ‘Jonge Wolven’ uit en op 14 mei mogen wij – en hopelijk het publiek ook – ons tijdens onze live set op ILT90’s weer even exact zo voelen dankzij onze hits die de jaren 90 mee gekleurd hebben. Als de mensen er evenveel zin in hebben als wij, komt dat helemaal goed”, besluiten de broers in koor. ‘I love the 90’s – The party’ met live on stage 2 Unlimited, Clouseau, Rednex, 2 Fabiola, Virtual Zone, DJ Ward, Astroline, Cherry Moon Trax, 25 Years Da Rick & Da Boy Tommy en Dorothee Vegas & Like Maarten, vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022 in Trixxo Arena Hasselt. Tickets & info: www.ilovethe90s.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws