BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kamping Kitsch Club op zaterdag 20 augustus met “BOOSTER XXXL” editie

Kamping Kamping Kitsch Club, de hoogmis van smakeloosheid gaat dit jaar voor bigger & better than ever! Op zaterdag 20 augustus gaat de “BOOSTER XXXL” editie door op de heilige gronden van Lange Munte in Kortrijk en het belooft alvast de grootste editie ooit te worden. Tickets zullen vanaf 1 april te verkrijgen zijn via de gloednieuwe website kampingkitschclub.be We zijn alweer een jaar verder waarin we ons stevig aan de regels hebben gehouden, braaf onze energiefactuur hebben betaald en teek-away maaltijden hebben gegeten tot het onze strot uitkwam. Op zoek naar dé uitspatting van het jaar? Kamping Kitsch Club – The Booster Edition dat is kunnen zijn waar je zin in hebt! De organisatie liet weten dat tickets voor dit festival te verkrijgen zijn vanaf 1 april om 12u en dat via de gloednieuwe website www.kampingkitschclub.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws