BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kings of Leon op Lokerse Feesten

Kings of Leon Hoog bezoek op de Grote Kaai! Kings of Leon komen op dinsdag 9 augustus 2022 naar de Lokerse Feesten voor een exclusieve show! Een niet te missen optreden, want het is ondertussen alweer 5 jaar geleden dat ze nog in België te zien waren. Tickets kosten 60 euro en de ticketverkoop start woensdag 9 maart om 10u00 via www.lokersefeesten.be Sinds hun debuut in 2003 verkochten Kings of Leon – de broers Caleb, Nathan en Jared en neef Matthew Followill – wereldwijd meer dan 20 miljoen albums & bijna 40 miljoen singles. Onderweg wonnen ze 4 Grammy’s en waren ze headliner op ’s werelds grootste festivals, Glastonbury, Coachella, Lollapalooza’s en natuurlijk, vijf maal Rock Werchter. In maart 2021 brachten Kings of Leon hun – zeer goed ontvangen – achtste album ‘When You See Yourself’ uit. Het album kreeg een top 1 notering op verschillende lijsten wereldwijd. Tijdens de recente tour door Noord-Amerika plukte de band nummers uit alle 8 van hun albums en zette zo iedere show opnieuw een indrukwekkende set neer. Dat belooft voor de langverwachte terugkeer naar België!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws