BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Trixie Whitley, Ozark Henry, Novastar, Danny Vera, Samson & Marie en K3 op Casa Blanca 2022

Bart Peeters Casa Blanca, de concertreeks aan de Abdij van Hemiksem, kondigt een reeks nieuwe namen aan: Trixie Whitley, Ozark Henry, Novastar en Danny Vera. Naast de eerder aangekondigde namiddagshow van #LikeMe komen ook Samson & Marie en K3 naar Casa Blanca voor een gezellige middag voor de hele familie. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.casablancaconcerts.be. Op vrijdag 24 juni delen Trixie Whitley en Ozark Henry het podium. Multi getalenteerde Whitley is live beklijvend, rauw en intens. Sinds haar derde staat ze al op een podium, als muzikante, zangeres, danseres en DJ. Ze werkte samen met grote namen zoals Daniel Lanois, Robert Plant, Marianne Faithfull en Wim Vandekeybus. Ozark Henry viert op Casa Blanca het 20-jarig jubileum van zijn succesplaat ‘Birthmarks’. Maar liefst 90 weken stond het album in de Ultratop, bijna dubbel platinum als ook deel van ons muzikaal erfgoed. Nog één keer volledig live met hitsingles ‘Sweet Instigator’ en ‘Word Up’, ontdek het zelf op vrijdag 24 juni. Vorig jaar bracht Joost Zweegers zijn zesde album ‘Holler And Shout’ uit. Singles ‘Deep Are The Eyes’ en ‘Velvet Blue Sky’ liggen in het verlengde van zijn vorige hits ‘Wrong’, ‘The Best Is Yet To Come’, en ‘Because’. Vintage Novastar en zoals altijd ook bijzonder gedreven live gebracht. Nederlands fenomeen Danny Vera brak met zijn hit ‘Roller Coaster’ meerdere records. De singer-songwriter uit Middelburg begon ooit in de kroeg met zijn onderscheidende Americana sound in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbinson en Elvis Presley. Rock ’n roll zoals het bedoeld is. Novastar en Danny Vera zijn te zien op zondag 3 juli. Marie is ondertussen al even het extra baasje van Samson en heel Vlaanderen sloot haar gelukkig onmiddellijk in de armen. De avonturen die ze samen met Samson beleeft in hun busje worden met veel plezier gevolgd. Jong en oud zingen ondertussen volop mee met dit vrolijke duo. Tijdens hun optreden op zaterdagmiddag 2 juli brengen ze naast hun nieuwe nummers uiteraard ook echte Samson-klassiekers. Zaterdagmiddag 9 juli belooft ook een topnamiddag te worden, want K3 hoeft ondertussen geen introductie meer. Ze rijgen hit aan hit en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met K3 weet je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zo veel meer! Casa Blanca vindt plaats aan de Abdij van Hemiksem van 23 juni t/m 10 juli 2022, een fantastische locatie tussen het groen. Geen festival maar een concertreeks van 12 avonden met een brede programmatie. Optimaal en veilig genieten in de beste omstandigheden. Eerder bevestigde Casa Blanca al de komst van The Beach Boys, Status Quo, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Suzan & Freek, Cleymans & Van Geel, Regi Live, Zornik, Metejoor, Raymond van het Groenewoud, #LikeMe en Mustii. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.casablancaconcerts.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws