BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Vijf maart is derbyday voor Kortrijk Spurs

Heren A klein Op zaterdag 5 maart staan twee spannende derby’s op het basketbalmenu bij de House of Talents Spurs Kortrijk. De faniondames ontvangen om 18u. Waregem, om 20.45u. kijken de Heren A de buren van Ieper in de ogen. Twee spannende matchen die u niet mag missen. Eli Iserbyt, brons op het voorbije WK veldrijden, komt de opworp geven van de damestopper en Dance Control treedt op tijdens de time-outs. Winst voor Lisa Foucart & co betekent dat de zesde plaats in het klassement hen bijna niet meer kan ontsnappen. De heren wonnen vijf keer op rij en willen nu ook Ieper kloppen. Er is een happy hour van 19 tot 20u (1 + 1) en na afloop van de matchen barst er een après ski party los met special act. Hongerige magen kunnen terecht voor tapas en lekkere frietjes & snacks en elke betalende entree krijgt een gratis drankjeton. Die krijg je ook als je een … skigadget mee brengt J De Xtra Time wordt omgetoverd in één grote skihut. Schuif zeker ook aan bij onze jeneverbar. Proef eens van een van de spectaculairste sporten. Passie en de beleving vanaf minuut één. Zorg je mee voor een kolkende ambiance en een zinderende derbysfeer?

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport