BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kuurnse Kerkstraat diverse maanden volledig onderbroken tussen Marktplein en ’t Kruiske door wegenwerken

Foto NSK
Foto NSK
Sinds dinsdagmorgen 19 april zijn zowel in de Kerkstraat als in een deel van de Generaal Eisenhowerstraat tot aan Kruispunt met de Elisabethstraat wegenwerken van start gegaan die kaderen in de grootse centrumvernieuwing die enkele maanden terug van start ging in de gemeente Kuurne.  Wie met de auto naar het centrum van Kuurne komt kan daardoor een wegomlegging moeten volgen.  Door deze werkzaamheden in het tweede deel van de Kerkstraat wordt het éénrichtingsverkeer die van kracht was in de Leiestraat gewijzigd. Sinds deze morgen zullen wagens die de Leiestraat aandoen enkel in de richting van het Kruiske kunnen rijden. Fietsen, speedpedelecs en bromfietsen klasse A kunnen wel nog steeds in beide richtingen deze straat gebruiken. Ook in het deel van de Koning Albertstraat  gelegen tussen de werfzone in de Kerkstraat en de Twaalfde Liniestraat wordt er tijdelijk verkeer in beide richtingen toegestaan zodat alle panden in de Koning Albertstraat bereikbaar blijven.  Vermoedelijk zullen de werkzaamheden beëindigd worden eind augustus.  Om de plaatselijke handelaars die bereikbaar blijven tijdens de werkzaamheden een hart onder de riem te steken ging sinds 11 april een kraslotenactie van start die nog loopt tot en met 30 april.   Te voet een bezoekje brengen aan het gemeentecentrum van Kuurne is dan ook de boodschap. circulatie  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 april 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op