BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Laureaten Kuurnse Tuin- en gevelwedstrijd gekend

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen maandag zijn in het gemeentehuis van Kuurne de winnaars bekend gemaakt van de tuin- en gevelwedstrijd.  Na twee jaar zonder fysieke prijsuitreiking waren de organisatoren van de wedstrijd dan ook heel blij de deelnemers opnieuw te mogen begroeten in de polyvalente zaal van het gemeentehuis.  In totaal namen 165 deelnemers deel in 2021 aan de wedstrijd, opgesplitst in vier verschillende domeinen.  De mooiste bijen- en vlindervriendelijke tuin van Kuurne werd door de jury teruggevonden in de Weidenstraat bij Bart Derez.  De eerste prijs  voor de mooiste gevelversiering ging naar Stefaan Deforche uit de Kouterstraat.  In de Stokerijstraat werd dan weer de mooiste voortuin terug gevonden door de jury bij Raf Vanslembrouck en bij de niet woningen werd Feestzalen Vaernewijck de laureaat.  Zowel de laureaten van de top drie als alle andere deelnemers aan de wedstrijd werden bedacht met een waardebon.   Kuurnenaren die zich wensen in te schrijven voor de editie 2022 (jurering in juli) kunnen dat nog doen tot en met 31 mei, via bebloeming@kuurne.be, via het onlineformulier of via een inschrijvingsstrookje dat te verkrijgen is in het gemeentehuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 april 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Chiro Sint-Michiel

Chiro Sint-Michiel 70 jaar jong

KUURNE – Komend weekend viert Chiro Sint-Michiel zijn 70ste verjaardag. Twee jaar geleden werd de jeugdvereniging nog uitgeroepen tot de grootste werking van West-Vlaanderen, met