BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Springtij pakt op 19 augustus uit met Niels Destadsbader en Camille

Niels Op vrijdag 19 augustus 2022 kan je op de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien terecht voor Springtij, een nieuw ééndaags muziekfestival dat met Niels Destadsbader (‘Verover mij’, ‘Mee naar boven’, ‘Nooit alleen’, ‘De Wereld Draait Voor Jou’) én Camille Dhont (‘Vechter’, ‘Vuurwerk’, ‘Diamant) meteen uitpakt met twee kleppers. “Wat is er leuker dan Muziek aan de Schelde. Daarom kunnen we, in samenwerking met de stad Antwerpen, in een gezellige festivalsetting aan de Scheldekaaien maximaal in openlucht genieten van de optredens. Niels komt met zijn live muzikanten en dat wordt meteen ook het enige optreden dat hij deze zomer geeft in onze stad”, zegt organisator en mede-initiatiefnemer Wim Van der Borgt. “Voor Camille, die doorbrak in #LikeMe en recent nog ‘The Masked Singer’ won, is dit optreden de perfecte opwarmer voor haar twee Lotto Arena-concerten die in november plaatsvinden.”, gaat Wim verder. Niels Destadsbader met liveband en Camille Dhont, zijn meteen twee publiekslievelingen die perfect weergeven hoe de organisatie het nieuwe Springtij wil neerzetten als een breed en toegankelijk muzikaal gebeuren, langsheen de Schelde en ter hoogte van de Cockerillkaai. Tickets kosten 35 euro, inclusief reservatiefee en kunnen vanaf donderdag 31  maart 2022 om 09u00 online besteld worden op www.springtij.live Naast zijn succesvolle horeca-activiteiten in Antwerpen, heeft Wim Van der Borght met zijn team ondertussen ook heel wat ervaring als organisator door zijn betrokkenheid bij o.a. de Parkies-concerten (130 concerten op 18 plekken in Vlaanderen), Fire Is Gold (Antwerpen) en WECANDANCE (Zeebrugge). Daags na Springtij organiseren ze op dezelfde Scheldekaaien overigens ook een nieuwe editie van het bekende ‘Antwerpen Zingt’. “Nu we onze vrijheid opnieuw hebben herwonnen, zijn we klaar voor een heerlijke festivalzomer zonder maatregelen of beperkingen. Met het nieuwe, ééndaagse Springtij krijgen de Antwerpse Scheldekaaien (Cockerilkaai) er op vrijdag 19 augstus 2022 een nieuwe, ééndaagse festivalbeleving bij. Met headliners Niels Destadsbader (en zijn liveband) én Camille (Dhont), programmeren we twee immens populaire artiesten”, zegt Wim.  SPRINGTIJ met Niels Destadsbader Live en Camille vindt plaats op vrijdag 19 augustus 2022 op de Antwerpse Scheldekaaien ter hoogte van de Cockerillkaai. De concerten starten om 20u00. Tickets kosten 35 euro, inclusief reservatiefee. De ticketverkoop start op donderdag 31 maart 2022 vanaf 09u00 op www.springtij.live Springtij is een organisatie in samenwerking met de stad Antwerpen en diverse partners.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 april 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws