BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Cast #LikeMe en nieuwe Ketnet-wrappers openen gloednieuwe Ketnet-zone in Plopsaland De Panne

Foto NSK
Foto NSK
Donderdagmorgen vond de feestelijke openingsceremonie van de nieuwe Ketnet-zone in Plopsaland De Panne plaats. De cast van #LikeMe en de nieuwe Ketnet-wrappers kregen de eer om de zone, met twee attracties, officieel te openen. Voorafgaand aan deze opening werden de aanwezige leden van #LikeMe nog getrakteerd op een gouden plaat.  Na de feestelijke opening kregen de bezoekers van Plopsaland De Panne ruimschoots de tijd om ook zelf een ritje op de #LikeMe Coaster en een tocht in een Tik Tak-bootje te maken. Het kostenplaatje verbonden aan de twee attracties betreft een investering van 2,5 miljoen euro. De nieuwe Ketnet-zone is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van het iconische Ketnet Junior-programma Tik Tak en naar de populaire, muzikale Ketnet-serie #LikeMe. In de zone bevinden zich twee attracties: voor de allerkleinsten is er Tik Tak, een waterattractie waarbij bezoekers een boottochtje maken doorheen de wereld van Tik Tak. In de #LikeMe Coaster kunnen fans samen met Caro, Camille, Vince en Yemi een spannende achtbaanrit maken. Het waren de cast van #LikeMe en de nieuwe Ketnet-wrappers die de zone donderdagvoormiddag, op de eerste dag van het Ketnet Feestweekend, officieel openden in het bijzijn van heel wat fans en genodigden. Daarna gaf #LikeMe in de namiddag voor een nokvol plein het beste van zichzelf tijdens een spetterend liveoptreden. “Het idee om #LikeMe te vereeuwigen met een eigen attractie in het park is een logisch gevolg van de enorme populariteit van de serie binnen onze doelgroep.”, vertelt Steve Van den Kerkhof,  CEO van de Plopsa Group , “Met #LikeMe mikken we op een iets ouder publiek, terwijl we met Tik Tak eerder de allerkleinsten aanspreken. Op die manier is er in de nieuwe Ketnet-zone voor elk wat wils. We zijn dan ook enorm tevreden dat we dit samen met Ketnet en Fabric Magic kunnen verwezenlijken.” “We zijn zeer blij met de nieuwe Ketnet-zone in Plopsaland De Panne. Op die manier kunnen de Juniors en de Ketnetters hun favoriete programma’s beleven tijdens een spannende rit in de #LikeMe Coaster of tijdens een tochtje in de Tik Tak-bootjes.”, aldus Annemie Gulickx, netmanager Ketnet. Ook Thomas Van Goethem, CEO van Fabric Magic, het productiehuis achter #LikeMe is laaiend enthousiast: “Met het grote succes van ons derde seizoen blijkt dat #LikeMe na al die jaren nog steeds een speciaal plekje heeft in de harten van ons publiek. We zijn dan ook verheugd om onze fans te verwelkomen op onze eigen #LikeMe Coaster!” Het Ketnet Feestweekend vindt nog plaats tot en met zondag 29 mei met een dagelijks optreden van #LikeMe, ontmoetingen met Samson & Marie, de cast van Hoodie en de gloednieuwe Ketnet-wrappers. Het Ketnet Feestweekend is bovendien inbegrepen in je toegangsticket. Alle informatie is terug te vinden op: www.plopsalanddepanne.be  
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 mei 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws