BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Jan Vanherreweghe algemeen clubkampioen bij pingpongclub TTC Eendracht Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen weekend is Jan Vanherreweghe algemeen clubkampioen geworden in de sporthal van Kuurne bij TTC Eendracht Kuurne.  De leden van de pingpongclub haalden daarbij alles uit de kast om hun beste beentje voor te zetten.  Na diverse spannende wedstrijden en een finale om van te nagelbijten werd Andrès Deweerdt kampioen bij de jeugd.  Hij versloeg daarbij James Vermaut met een 3-0 eindstand.  Kevin Vanherreweghe toonde zich dan weer de sterkste bij de Seniors en versloeg Jo Boermans-Vandevelde met een 3-2 eindscore.  Bij de veteranen ging de finale tussen Carl Devos en Christian Laridon en eindigde op 3 – 1 waardoor Carl Devos tot kampioen bij de veteranen werd uitgeroepen.  Na de inspanning werd het clubkampioenschap afgesloten met een frietje en een drankje.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag