BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Uitslaande brand in loods

Uitslaande brand in loods
Foto: FVL
Dinsdag omstreeks 16.34u werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een industriebrand in de Schendekouterstraat te Geluwe, deelgemeente van Wervik. Bij aankomst van de eerste ploegen bleek het om een uitslaande loodsbrand met hevige rookontwikkeling te gaan. Even werd gevreesd voor de aanwezigheid van asbest. Dit was echter niet het geval, daar een aannemer net alle asbesthoudende dakbedekking had afgenomen. In de loods was heel was stro en plastic aanwezig. Hierdoor zal het nablussen nog een tijdje duren. Voor het blussen van de brand, kreeg Brandweer Westhoek versterking van twee tankwagens en een ladderwagen van de naburige hulpverleningszone Fluvia. Niemand raakte gewond bij de brand.  
Uitslaande brand in loods
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2022
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en