BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bieden gestart voor standplaats frituur aan Bargiekaai te Gent

Frituur de Bargiebrug Gent Wie plannen heeft om een frituur te openen moet dezer dagen in Gent zijn.  Kandidaten kunnen tot donderdag 14 juli 2022 bieden op de frituurstandplaats aan de Bargiebrug. De plaats komt vrij na het faillissement van de vorige concessiehouder. De instelprijs is 3.795 euro,  wie het hoogste bod uitbrengt wordt de eigenaar van de plaats.

Nog tot donderdag 14 juli kunnen kandidaten bieden op de vrijgekomen standplaats voor een frituur aan de Bargiebrug, op de hoek van de Waldamkaai en de Noordstraat te Gent, met een grootte van zeven op vier meter. De toewijzing gebeurt via een openbare bieding onder gesloten omslag en de instelprijs is 3.795 euro. De hoogste bieder krijgt de plek ter beschikking tot het eind van het jaar, verlengbaar met een periode van drie jaar.

“Iedereen kan bieden op de standplaats aan de Bargiebrug.”, vertelt Sofie Bracke, schepen van Handel van de stad Gent, “Als Stad willen we iedereen een eerlijke en gelijke kans geven om op die mooie plek een frituur uit te baten.”

Alle voorwaarden en het bijhorende biedingsformulier op www.stad.gent/ondernemen/bieding-vrijgekomen-standplaats-frituur-bargiekaai.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juni 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws