BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Een pleziervaartuig vat vuur op de leie ter hoogte van Kuurne

Een jacht vat vuur op de leie ter hoogte van Kuurne
Foto: NSK
Deze morgen even na acht uur is een pleziervaartuig volledig in vlammen opgegaan op de Leie. Dit gebeurde in de omgeving van Roterij Sabbe. De persoon die het vaartuig bestuurde kon gelukkig nog tijdig in het water springen voor aleer het pleziervaartuig volledig in vuur en vlam stond.  Politie en brandweer kwamen ter plaatse. Gezien het vaartuig op hol sloeg bij een eerste bluspoging door de brandweer en daardoor naar de andere kant van de Leie werd gedreven was het blussen van de vlammen aan boord van de boot geen gemakkelijke klus. Hoe het vuur kon ontstaan is tot op heden nog niet bekend. De brandende boot werd door de hevige vlammenzee die gepaard ging met een gitzwarte rookwolk die loodrecht opsteeg volledig verwoest. De brandende boot kon op heel wat nieuwsgierigen rekenen die de interventie bekeken vanop de oever.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 juni 2022
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen