BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Eros Ramazzotti naar Vorst Nationaal

Eros Ramazotti De Italiaanse wereldster houdt met zijn ‘Battito Infinito World Tour’ halt in Brussel. Op 21 en 22 februari 2023 staat Eros Ramazzotti op het podium van Vorst Nationaal. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 23 juni om 10:00 via vorst-nationaal.be.    Eros Walter Luciano Ramazzotti, bekend als Eros Ramazzotti, dient al jaren als de grootste Italiaanse popster van internationaal niveau. Met zijn muziek wist de Italiaanse zanger meer dan zestig miljoen platen wereldwijd te verkopen, waaronder ook zijn meest recente album ‘Vita Ce N’è’ (2018). De zanger is een graag geziene gast in Brussel en stond er reeds vele malen op het podium. De wereldster wist in 1985 definitief door te breken met zijn deelname aan de Italiaanse muziekwedstrijd Sanremo Festival met het nummer ‘Una storia importante’.  Hoewel Ramazzotti slechts op de zesde plaats eindigde, behaalde hij met de single grootse bekendheid in geheel Europa. In de jaren daarna verkreeg hij veel bekendheid en in 1997 zette hij zich definitief op de kaart met zijn self-titled album ‘Eros’, waarop onder andere de hit ‘Se bastasse una canzone’ te horen is. Battito Infinito World Tour Op 16 september 2022 breekt een nieuw muzikaal hoofdstuk aan voor de Italiaanse superster, met de release van zijn nieuwste album ‘Batito Infinito’. Volgens Ramazzotti markeert het album zijn ‘nieuwe artistieke identiteit’. Op 10 juni wordt de eerste single, genaamd ‘AMA’, van het album uitgebracht. Het nummer brengt een universele boodschap van liefde, vrijheid en nodigt de luisteraar uit om lief te hebben zonder grenzen en diens gevoel te omarmen. Het nummer zet de toon voor ‘Batito Infinito’ en de gelijknamige wereldtour en zal, evenals Ramazzotti’s oudere werk, gedurende zijn shows in Brussel te horen zijn. Tickets voor de shows van Eros Ramazzotti in Vorst Nationaal zijn te koop vanaf donderdag 23 juni 10:00 via vorst-nationaal.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws