BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

JURASSIC WORLD: DOMINION – Beste openingsweekend van 2022

 

Het mooie weer heeft het publiek er niet van weerhouden om afgelopen weekend massaal naar de Belgische bioscopen te trekken om Jurassic World: Dominion te zien. Het laatste deel in de franchise heeft al verschillende records gevestigd: 1. Het beste openingsweekend van 2022, 2. Het beste openingsweekend voor een film uit de Jurassic-franchise, 3. De op één na beste start sinds de pandemie, net na Spider-Man: No Way Home. De dinosaurussen hebben al meer dan 170.000 Belgen naar de zalen gelokt. De prestatie van de film tot nu toe is 9% beter dan Top Gun: Maverick (voorheen de beste start in 2022), 26% beter dan Doctor Strange In The Multiverse of Madness en 28% beter dan No Time To Die.
Chris Pratt as Owen Grady in JURASSIC WORLD DOMINION
Chris Pratt as Owen Grady in JURASSIC WORLD DOMINION
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juni 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws