BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Proximus Pop-Up Arena klaar voor tweede seizoen in Middelkerke

Proxy Met nog meer concerten en nog meer verschillende genres onderstreept de Proximus Pop-Up Arena ook deze zomer haar ambitie als muzikale middelpunt aan onze Belgische kust. Vanaf vrijdag 24 juni worden voor Bart Peeters, Toto, Milow, Hooverphonic, Snelle, Natalia en andere topartiesten opnieuw duizenden muziekliefhebbers verwacht in Middelkerke. De Proximus Pop-Up Arena is de eerste hybride evenementenlocatie die een uniek zomers festivalgevoel combineert met de voordelen van een vaste arena – weersbestendig met maar liefst 3.800 tribuneplaatsen. Na het succes van vorige zomer wordt op vrijdag 24 juni de aftrap gegeven van het tweede seizoen in Middelkerke. “Het lanceren van de Proximus Pop-Up Arena in volle coronacrisis was een weldoordachte investering in de toekomst. Het concept waarbij de arena het publiek opzoekt en niet omgekeerd was en is nog altijd vrij nieuw”, zegt Jan Van Esbroeck, ceo be•at, tijdens een bezoek aan het terrein waar de Proximus Pop-Up Arena momenteel wordt opgebouwd. “Onvergetelijke momenten aanbieden” Partner en naamsponsor Proximus kijkt eveneens vol verwachtingen uit naar het tweede seizoen in de Proximus Pop-Up Arena. “Voor het tweede jaar op rij kunnen we hier in de beste omstandigheden onvergetelijke momenten aanbieden aan onze klanten. Een vijftal concerten zal bovendien te zien zijn op Pickx, zodat ook muziekliefhebbers thuis een mooie muzikale zomer tegemoet gaan”, zegt Stefaan Haerick, Director Commercial Partnerships & Sponsoring. “Als maatschappelijk geëngageerd bedrijf willen we bezoekers van de Proximus Pop-Up Arena aanmoedigen een goede daad voor het klimaat te stellen. Wie een oud gsm-toestel inlevert opdat het kan worden gerecycleerd, krijgt een drankvoucher of een waardebon van 10 euro om te besteden in een Proximus-shop. Je kan er ook voor kiezen dit bedrag aan het goede doel te schenken. Met dit project zamelden we in 2022 al ruim 24.000 toestellen in.” “Bijzonder dankbaar” Voor burgemeester Jean-Marie Dedecker is de hernieuwde komst van de Proximus Pop-Up Arena een bevestiging van de troeven van Middelkerke als bruisende eventgemeente. “Als gemeentebestuur zijn we zelf ook ‘producent’ van leuke, kleinschalige en toegankelijke gezinsevenementen. Maar de kwalitatieve concertkalender in de Proximus Pop-Up Arena is een absolute verrijking bij dat eigen aanbod. We weten wat onze vakantiegangers ‘triggert’ en we weten dat ze zich graag amuseren in een comfortabele omgeving. Dankzij de Proximus Pop-Up Arena kunnen ze dat met alle gemak meemaken. En eindelijk is heel dat beperkende coronagedoe ook voorbij. Op naar een échte zomervakantie. Vol plezier, leute en goeie muziek!”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws