BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

VIVATO Kortrijk is klassewerkplek van het jaar!

  Vivato In VIVATO Kortrijk heerst er een groot werkgeluk onder de leerkrachten en alle medewerkers.  Dat blijkt uit een onderzoek van Klassewerkplek die samen met onderwijsdesigners ‘Domo de Refontiro’ op zoek gaan naar de beste werkplekken onder de basisscholen en secundaire scholen! Het onderzoek is ontstaan als antwoord op de hoge uitstroom van leerkrachten en geeft advies over hoe je werkgeluk kan realiseren.   Het is dus fijn werken en vertoeven in VIVATO en dat beamen alle medewerkers! Leerkrachten en ondersteunend personeel beoordeelden zelf de school op 6 thema’s die bijdragen aan de realisatie van het werkgeluk. Liselotte Van Ooteghem, coördinator van VIVATO is heel tevreden met het resultaat: ‘Heel leuk om te weten dat iedereen hier graag werkt. Dat komt ook tot uiting in de motivatie en gedrevenheid die alle medewerkers elke dag tonen.’   Met dit keurmerk kan VIVATO als voorbeeldschool fungeren en wordt het de komende tijd extra in het zonnetje gezet door Klassewerkplek. — Ken je VIVATO nog niet? VIVATO, lid van scholengroep RHIZO, is een school in Kortrijk die praktijkgerichte zevende jaren en een Se-n-se opleiding in het domein zorg & welzijn aanbiedt. Vanaf volgend schooljaar komt de opleiding ‘Voorbereidend jaar op hoger onderwijs’ erbij. Leerlingen die uit een zesde of zevende jaar bso komen, vinden dankzij dit voorbereidend jaar gemakkelijker hun weg tot een graduaats- of bacheloropleiding.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 juni 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws