BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Bob Dylan op 15 oktober in Vorst Nationaal

Bob Dylan klein “The Rough and Rowdy Ways World Tour” zal deze herfst in Europa van start gaan met shows in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dit concert betekent de terugkeer van Bob Dylan naar België voor de eerste keer in meer dan 5,5 jaar tijd! Een eeuwigheid voor de Belgische Bob Dylan fans, én de langverwachte terugkeer van één van de grootste singer-songwriters aller tijden! Na 75 indrukwekkende optredens in de Verenigde Staten, komt “The Rough and Rowdy Ways World Tour” nu naar Europa en het Verenigd Koninkrijk.   BELANGRIJK: Dit concert is een telefoon-vrij concert, wat wilt zeggen dat telefoongebruik niet in de concertzaal is toegelaten gedurende de show. Hoe werkt het? Zodra je arriveert in de inkomhal, zullen medewerkers van Yondr (= het bedrijf dat deze dienst verzorgt voor heel de Europese Tour van Bob Dylan) je helpen om je telefoon in een beveiligde, afgesloten telefoonhouder te steken. Deze mag je bijhouden gedurende het concert, je hoeft je telefoon dus niet af te geven. Wat moet ik doen als er een noodgeval is en ik mijn telefoon nodig heb? Je kan de telefoonhouder elk moment ontgrendelen door naar een speciaal afgebakende zone te gaan waar je je telefoon mag gebruiken. Aarzel niet om een Yondr-medewerker aan te spreken als je hulp nodig hebt. Waarom implementeert Bob Dylan deze maatregel tijdens zijn concert? “Het creëren van telefoonvrije concerten tijdens eerdere tours toont aan dat dit voor een betere concertervaring zorgt: Wanneer we de technologische prikkels waar we vandaag de dag gewoon aan zijn geworden achterwege laten, zijn onze ogen terug meer gefocust op de omgeving en onze zintuigen alerter. Door je telefoon niet te gebruiken, zal je met andere woorden optimaal kunnen genieten van dit wonderbaarlijke concert en een onvergetelijke ervaring hebben!” Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt, tenzij men om medische redenen een telefoon nodig heeft. Info & tickets: www.gracialive.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws