BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Dimitri Vegas te zien in H4Z4RD van Jonas Govaerts

Hazard_Poster_HR

H4Z4RD is een waanzinnige actie-komedie die uitkomt op 20 juli en zich afspeelt tijdens één zenuwslopende dag in Antwerpen. De film wordt volledig verteld vanachter het stuur van een blitse en stevig getunede Lexus IS 200. De film is dan ook dé perfecte samenwerking voor een merk als Lexus, dat graag origineel uit de hoek komt.

H4Z4RD

Jonas Govaerts, regisseur van WELP, heeft alles uit de kast getrokken om een waanzinnige film neer te zetten, met in de hoofdrollen Dimitri Vegas, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank Lammers.

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden Lexus IS 200, inclusief gepersonaliseerde nummerplaten en evil eye sleutelhanger. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets, zijn vriendin Lea gebruikt hem vooral als taxi. Wanneer zijn neef Carlos hem een ‘onschuldige’ job als aanbiedt, loopt het helemaal mis en wordt zijn Lexus plots ook een vluchtwagen. Met alle gevolgen van dien.

Lexus & H4Z4RD: een perfecte match

Voor Lexus is deze samenwerking met H4Z4RD een mooie opportuniteit om in de verf te zetten dat het premiummerk resoluut kiest voor originaliteit en creativiteit. Zo pakt Lexus uit met onconventionele designs, heeft het een unieke Omotenashi-filosofie en gaat het vaak bijzondere partnerships aan in de kunst- en cultuurwereld:

“Lexus ondersteunt maar al te graag een geweldige Vlaamse film als H4Z4RD. We staan in de premium autowereld gekend voor onze originele aanpak, en laten platgetreden paden liefst links liggen. H4Z4RD past dan ook perfect in dit plaatje”, aldus Vincent Thilmany, Marketing Director Lexus.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2022
Geschreven door
Steven
Nieuws